2014-02-10 19:11 #0 av: Zynell

Att hitta böcker inom Paranormal Romance här i Sverige är inte det lättaste. Här har du därför några hemsidor som du kan besöka och köpa böckerna från.

Amazon

Amazon är en sajt för handel där du hittar allt möjligt. Allt från godis, till böcker och saker för husdjuret. När det gäller böcker kan man köpa både e-böcker och tryckta böcker. För att läsa e-böckerna behöver man ha deras program KINDLE. KINDLE-appen laddar du ned gratis till alla smartphones eller så kan man köpa en av deras surfplattor som heter KINDLE. 

För oss som bor i Sverige kan ladda ned e-böcker från Amazon.com. Tryckta böcker beställer man från www.amazon.co.uk.

www.amazon.com

www.amazon.co.uk 


Barnes & Nobles

B&N är som Amazon, men de verkar ha störst fokus på böcker. Jag personligen har aldrig handlat där, men för att läsa deras böcker måste du ha deras surfplatta eller app NOOK. 

www.barnesandnoble.com/


Adlibris osv

Hos Adlibris och de andra svenska onlinebutikerna hittar du flertalet av de engelska titlarna som talas om här, dock inte särskilt troligt de självpublicerade. Om du inte vill beställa från utlandet rekommenderar jag att du börjar med att titta här. 


Smashwords

Smashwords är en av världens ledande sajter för självpublicerade författare. Alla kan lägga upp sin bok där och sälja den. Böckerna därifrån finns att få tag i flera olika format. 

www.smashwords.com